JC

Ben jij de BIM believer die we zoeken?


Als Prep2Construct zijn we steeds op zoek naar BIM-professionals met diverse achtergronden, waaronder BIM-Modelleurs, BIM-Coördinatoren, BIM-Projectmanagers en Project-Ingenieurs. Onze activiteiten omvatten een breed scala aan disciplines, en we streven ernaar om ons team te versterken met verschillende profielen om uiteenlopende projecten te ondersteunen.


Ben je gepassioneerd door Bouw Informatie Management in al zijn facetten en wil je een impact hebben als efficiënte schakel over verschillende projectfasen heen? Dan is ons verhaal misschien wel jouw volgende stap!


Bij Prep2Construct bieden we niet alleen een correcte verloning en aangepaste extralegale voordelen, maar ook een stimulerende werkomgeving waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd en gestimuleerd.


Meer specifiek hebben we volgende functieprofielen beschikbaar:

 • Project-Ingenieur:
  Je helpt bij de opbouw van dossiers van schetsontwerp tot definitief ontwerp, inclusief studie-, uitvoerings- en productiedossiers binnen verschillende domeinen en opbouwende LOD.

 • BIM-Modelleur / Technisch tekenaar:
  Je ondersteunt bij de opbouw van dossiers van schetsontwerp tot definitief ontwerp, inclusief studie-, uitvoerings- en productiedossiers binnen verschillende domeinen en opbouwende LOD.

 • BIM-Coördinator: Je ondersteunt BIM-projecten in nauwe betrokkenheid met het projectteam tijdens zowel studie- als uitvoeringsfasen. Je bent de rechterhand van de projectleider of projectmanager bij het verwerken van gegevens.

 • BIM-Projectleider:
  Als ondersteuning van het BIM-team voorzie je het projectteam van duidelijke input en streef je mee naar een geïntegreerde en efficiënte toepassing van BIM. Je bent betrokken bij de volledige opbouw van een project, met als doel een optimale afhandeling van het project, zowel prijstechnisch als op het gebied van kwaliteit.

Als een van deze rollen jou aanspreekt en je denkt dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team, dan horen we graag van je

Vacature: Technisch Tekenaar bij Prep2Construct


Profiel:


Bij Prep2Construct zoeken we een getalenteerde en gemotiveerde Technisch Tekenaar die klaar is om bij te dragen aan onze groeiende projecten. We verwelkomen profielen met en zonder ervaring, evenals profielen met ervaring op aansluitende domeinen en rollen.


We geloven in het bieden van voldoende uitdaging en training on the job voor profielen zonder ervaring, zodat ze kunnen groeien naar een dynamisch technisch profiel. Profielen met ervaring kunnen voor de synergie zorgen die we zoeken om ruimer en meer multidisciplinair te gaan werken.


Functieomschrijving:


Als Technisch Tekenaar bij Prep2Construct ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van constructieprojecten naar een vlotte en kwalitatieve uitvoering op de werf. Je werkt nauw samen met samenwerkende partners, productiebedrijven en uitvoerende aannemers om projectdoelstellingen te behalen. Je speelt een essentiële rol bij het uitwerken van prefabricatie- en studie dossiers en zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde workflow.


Taken en verantwoordelijkheden:

 • Uitwerken van prefabricatiedossiers voor diverse constructies, waaronder dragende structuren in prefab-beton en architectonische betonelementen
 • Ondersteunen van productiebedrijven en studieburelen in de voorbereiding en opmaak van studiedossiers, bijvoorbeeld in Revit
 • Werken met verschillende tekenpakketten, waarbij ervaring met Autodesk-producten vereist is en kennis van Allplan een meerwaarde vormt
 • Vertalen van principetekeningen naar 3D-modellen en 2D-productiefiches
 • Nauwgezet vertalen van afspraken naar uitvoeringsdossiers volgens goedkeuringsflow
 • Verantwoordelijkheid nemen door steeds te streven naar haalbare oplossingen
 • Actieve deelname aan het volledige traject, waarbij persoonlijke grenzen en interesses worden afgetoetst en benut

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf
 • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling, inclusief begeleiding door ervaren collega's
 • Een positieve en ondersteunende werkomgeving waarin teamwork en samenwerking centraal staan
 • Flexibele werkuren en mogelijkheden voor aanpassingen naar persoonlijke behoeften
 • Een competitief salaris, afgestemd op jouw profiel en ervaring


Solliciteren:

Heb jij interesse in deze uitdagende functie als Technisch Tekenaar bij Prep2Construct? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar jan@jancloet.be en vertel ons waarom jij de perfecte aanvulling bent voor ons team. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Jan Cloet via 0499/21.69.91


Prep2Construct streeft naar diversiteit in ons team en moedigt daarom kandidaten met verschillende achtergronden en ervaring aan om te solliciteren.

Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!